Nieuw product, Phitex dermale textielspray voor op je kussensloop

phitexPhitex® is zo gemaakt dat als je huid in aanraking komt met het ingesprayde textiel, er gedurende een week geleidelijk werkstoffen worden afgegeven. Die zorgen ervoor dat je huid een hogere weerstand krijgt, waardoor je huid zelf de onzuiverheden kan aanpakken. Omdat alléén de werkstoffen in de huid worden gebracht, raakt je huid niet verstopt met vulstoffen zoals bij een crème.

De afgifte van de werkstoffen vindt gecontroleerd en geleidelijk plaats, een week lang. Daardoor is het enige wat je hoeft te doen een keer per week bijvoorbeeld je kussensloop insprayen. Of je t-shirt als je last hebt van puistjes op je rug. Ook kun je zo gemakkelijk andere gebieden van de huid behandelen, zoals bijvoorbeeld je borst(en) of billen.

Indicatie:Voor en na phitex
Vrouw van 22 die al twee jaar last had van een onzuivere huid. Zij krabde niet aan haar huid, maar zat wel uit gewoonte veel aan haar gezicht. Daardoor ontstonden er rode plekjes en soms kleine ontstekingen. Om haar huid sterker te maken heeft zij Phitex® ClearUp gebruikt. Hierdoor nam de roodheid af en onstonden er minder snel onzuiverheden. De nafoto is genomen na 4 weken gebruik van Phitex® ClearUp. Hiermee sprayde zij 1 keer per week haar kussen in, zodat het product ‘s nachts kon inwerken. Omdat de ‘slechte’ gewoonte om veel aan haar huid te zitten niet is afgenomen is zij Phitex® ClearUp blijven gebruiken. Hierdoor heeft zij een mooie huid gehouden.

Toepassing: 
Gebruik van Phitex voor een periode van: 4 weken ‘s nachts. Toegepast op kussen. Geen gelijktijdig gebruik van andere producten of behandelingen. Totaal verbruik 25ml Phitex® ClearUp. Totale kosten behandeling 38,-

Resultaat: 
Tevreden

Afdrukken