TheraVineTM

Where science meets natural beauty TheraVineTM technologie is van oudsher gebaseerd op de uitzonderlijke antioxidant-eigenschappen van druivenpitten. De druiven waaruit deze worden gewonnen groeien in Zuid-Afrika dat bekend staat om de kwaliteitswijnen die daar geproduceerd worden.

Druivenpitten bevatten zogenaamde OPC’s. Dit zijn antioxidanten die in pit, schil en blad van druiven voorkomen. Ze zijn 20 x krachtiger dan vitamine C en maar liefst 50 x krachtiger dan vitamine E. En inmiddels weten we dat antioxidanten het belangrijkste wapen zijn tegen vrije radicalen die het lichaam aanvallen en DNA- en celschade veroorzaken en het ouderdomsproces versnellen.

Wat maakt TheraVineTM nou echt bijzonder? TheraVineTM verwerkt al deze krachtige antioxidanten om het lichaam te ondersteunen bij reparatie van beschadigde huid én zorgt er zo voor dat de huid optimaal gezond blijft. Het geheim zit in jarenlange onderzoeken en ontwikkelingen en het gebruik van innovatieve werkstoffen. TheraVineTM is trouwens één van de weinige Skin Care merken die gebruik maakt van de verschillende werkstoffen uit druiven. Daarmee staan de crèmes en serums op een onderscheidend hoog niveau.

Hoe zie je dat terug? Met TheraVineTM heb je zichtbare resultaten en merkbare verbetering na één behandeling.

TheraVineTM biedt een uniek totaalconcept van behandelingen en producten voor de best denkbare huidverbetering. Die echt werken!

Afdrukken E-mail

Social Media Icons